Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 3 Nopti? , 03.04.2025 -06.04.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
Double/Twin with balcony
FARA MASA
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 018 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 305.4 € de la 18.10.2024
  • 1018 € de la 04.03.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Double/Twin with balcony
Masa : FARA MASA
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 018 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Joan Miro Museum dispune de camere standard, Double Superior SV si Double De Luxe. Acestea sunt recent renovate și curate, elegante, decorate cu lucrările pictorului și cu vederi spectaculoase ale Mării Mediterane si includ internet Wi-Fi gratuit, seif, minibar, balcon, room service, balcon/ terasă mare mobilata, priveliști incredibile spre portul Palma și Marea Mediterană, baie privata, uscător de păr, telefon, televiziune, aer conditionat, oglindă de dimensiune completa, serviciu zilnic de menaj.

Facilitati hotel

Restaurantul hotelului Joan Miró Museum servește un mic dejun tip bufet și mâncăruri mediteraneene la cină. Oaspeţii au la dispoziţie si un lounge bar modern care a fost recent renovat cu fresce și picturi murale de renumitul pictor contemporan. Cu vedere la piscină și picturile de marmură care decorează terasele, restaurantul cu autoservire oferă servicii de top, fiind zona ideală pentru toți oaspeții, unde pot servii aperitive, băuturi răcoritoare, gustări, cafea. Dincolo de un design modern și elegant, acesta oferă o zonă comuna de relaxare cu TV și un serviciu exclusiv de cocktailuri cu produse de la marci de renume. Hotelul Joan Miró Museum are 2 zone mari unde oaspeții pot organiza diferite evenimente. În plus, hotelul oferă un garaj pentru biciclete. Înconjurat de grădini minunate, hotelul oferă o zonă specială pentru copii și un solar cu scaune și umbrele. Hotelul oferă clienților săi un serviciu gratuit de transport de la hotel la centrul orașului Palma și la plaja Cala Mayor. Hotelul dispune si de urmatoarele servicii si facilitati: sală de fitness, snack bar, bar, restaurant, meniuri cu diete speciale (la cerere), prânz la pachet, acces internet wireless disponibil în întregul hotel gratuit, lounge/cameră cu TV comună, automat (băuturi), aer condiţionat, închirieri auto, seif (cost suplimentar), lift, camere de familie, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, cameră de bagaje, serviciu de vânzare bilete, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, personal multilingv. Animalele de companie sunt acceptate la cerere, la un cost suplimentar. Poezia, muzica, marea și familia sunt câteva dintre temele recurente care pot fi văzute în colecțiile magnifice ce cuprind 28 de lucrări expuse la Hotel Joan Miró. Aici, lucrările artistului incadreaza zidurile, avand menirea să aducă publicul mai aproape de lumea surprinzătoare creată de pictorul catalan care a ales să trăiască o mare parte din viața sa pe insula Mallorca.

Localizare

Hotelul Joan Miro Museum este situat pe malul mării în Palma, într-un cadru mediteranean și metropolitan, la aproximativ 5 minute de mers pe jos față de plajă. Centrul orașului Palma de Mallorca este la doar o plimbare de 7 minute cu mașina. Palatul Marivent este vis-à-vis de hotel, iar la doar 200 de metri se gaseste Fundatia Pilar si Joan Miró. Cel mai apropiat teren de golf este la 10 minute de mers cu mașina, iar centrul comercial Porto Pí la numai 3 minute. In apropierea hotelului se gasesc urmatoarele puncte de atractie, dupa cum urmeaza: Plaja Cala Major (300 m), Palatul Marivent (400 m), Mallorca Casino (800), Porto Pi Shopping Centre (900 m), El Garito Café si Castelul San Carlos (1,3 km), Abraxas Mallorca (1,5 km), Tito's Palma (1,8 km), Castelul Bellver (1,9 km), Pacha Mallorca Nightclub (2,5 km), Palma Yacht Club (2,9 km), Palma Cathedral (3,6 km), Palma Port (3,8 km), Son Vida Golf (4 km), Plaza Mayor (4,1 km), BCM Magaluf (7,9 km).

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Santos Nixe Palace

Mallorca, Spania

de la 719 /pers

Be Live Boutique la Cala -Only Adults

Mallorca, Spania

de la 679 /pers

BE LIVE EXPERIENCE COSTA PALMA

Cala Millor, Mallorca, Spania

de la 1769 /pers