Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat la 60 km de aeroportul Hurghada, si la 8 km de centrul Safaga, pe malul marii.
Plaja

Plaja: proprie, cu nisip.

Facilitati copii

 3 piscine exterioare (una cu incalzire, iarna), teren de joaca, meniu pentru copii, animatie pentru copii, mini-club pentru cei cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani, patut (la cerere, la receptie, gratuit)  

Piscina

3 piscine exterioare (una cu incalzire, iarna). Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de baie gratuit.  

Sport si agrement

 sala fitness, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, teren de tennis, tenis de masa, inchiriere rachete de tenis, mini-golf, mini-fotbal, biliard, darts, fotbal de masa, programe de divertisment, muzica live, masaj, windsurfing, kite surfing, centru de diving, plimbari cu camila si calorie.  

Facilitati hotel

 4 restaurante, 5 baruri, cabinet medical, spalatorie, coafor, sala de conferinte, casa de schimb valutar, apelare taxi, parcare, magazine, internet cafe (contra cost), autocar pana in oras (la cerere, contra cost), discoteca.  

Localizare

Hotelul este situat la 60 km de aeroportul Hurghada, si la 8 km de centrul Safaga, pe malul marii.

Facilitati camere

 Hotelul este format dintr-o cladire principala si dispune de 332 camere care dispun de baie, uscator de par, mini-bar, seif (in camera, gratuit), A/C, TV-satelit, telefon, balcon sau terasa (nu, la toate camerele).    Camere pentru persoane cu dizablitati (la cerere).  

Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: - avans 20% la inscriere - diferenta de 80% , se achita cu 21 de zile inainte de plecare. Conditiile de penalizare sunt confor

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Palm Royal Soma Bay

Hurghada, Egipt

de la 799 /pers

Balina Paradise Abu Soma Resort

Hurghada, Egipt

de la 549 /pers

AMWAJ BEACH CLUB RESORT

Soma Bay, Hurghada, Egipt

de la 569 /pers