Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Room Mate Anna se află in centrul orașului Barcelona și oferă un solar și o piscină sezonieră de relaxare, care este amenajată pe acoperiș și beneficiază de vedere. Acest hotel cu un design ultramodern asigură servicii personalizate. La hotel este servit zilnic un mic dejun tip bufet, cu preparate calde și reci, disponibil pană la ora 12:00.

Fiecare cameră elegantă este prevăzută cu aer condiționat, WiFi gratuit și TV cu ecran plat. Unele camere oferă zonă de relaxare și balcon cu vedere la Casa Batlló. Dotările suplimentare includ o gamă largă de articole de toaletă gratuite, un uscător de păr și un seif.

Printre alte facilități oferite se numără un dispozitiv WiFi portabil și săli de intruniri și conferințe.

La etajul opt al hotelului, barul Terraza de Anna by Vida Mona oferă vedere la oraș, cocktailuri și tapas mediteraneene.
Restaurantul Vibra Speakeasy, inspirat din stilul anului 1920, oferă muzică live, mancare și cocktailuri reprezentative pentru acea perioadă.

Room Mate Anna se află in inima cartierului L'Eixample, la doar 100 m de Casa Batlló. In zonă există numeroase magazine, restaurante și atracții culturale. Aeroportul El Prat din Barcelona se află la 13 km de proprietate.

Harta