Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti? , 18.09.2025 -25.09.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla Club
All inclusive
Plecare din Targu Mures / avion Detalii
2 038 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7 nopti
  • Taxe de aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 611.4 € de la 20.10.2024
  • 2038 € de la 19.08.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla Club
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Targu Mures / avion
Detalii
2 038 €
Servicii incluse
  • Transport cu avionul
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 7 nopti
  • Taxe de aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Descrierea hotelului



Melas Holiday Village reprezintă un refugiu perfect pentru vacanțe de familie, oferind o varietate generoasă de activități în mijlocul naturii. Cu un ambient extrem de confortabil, acest hotel se adresează în special tinerilor și familiilor active, fiind plasat în proximitatea centrului orașului Side și a clubului Oxid. Camerele, deși modeste, sunt plăcute, iar spațiul exterior al hotelului impresionează prin vegetația bogată, dispusă în terase către malul mării. Construit în anul 1988 și supus unei renovări în 2011, Melas Holiday Village dispune de o clădire principală cu 3 etaje, 5 corpuri separate cu 3 etaje fiecare și 12 bungalow-uri dispuse pe două niveluri. Această structură complexă oferă o varietate de opțiuni de cazare pentru a satisface diversele preferințe ale oaspeților.
Facilități camere

Camerele complexului sunt prevăzute cu aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zonă de relaxare, seif și baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.
 

Facilități hotel

Hotelul oferă un restaurant principal, două restaurante a la carte, trei baruri, două piscine exterioare și un aquapark cu tobogane (funcțional între 15.05 și 15.10). Alte facilități includ o sală TV, cabinet medical (cu program de două ore pe zi, cu excepția zilei de duminică), coafor în cadrul Melas Resort, trei magazine, servicii de spălătorie, schimb valutar, rent-a-car, parcare și Wi-Fi gratuit la recepție. Activitățile gratuite includ baie turcească, saună, fitness, aerobic, aqua-aerobic, squash, volei de plajă, baschet, mini-fotbal, biliard, tenis de masă, darts, închiriere rachete și mingi de tenis, wind surfing (cu licență), sporturi acvatice fără motor pe plajă, Wi-Fi, programe de animație și acces la discotecă (în Melas Resort până la 02:00). Serviciile contra cost includ masaj, peeling, internet-cafe, salon de jocuri, nocturna terenului de tenis și sporturi acvatice cu motor pe plajă. Facilitățile pentru copii includ un bufet, două piscine, loc de joacă, tobogan, mini-club (4-12 ani), junior-club (13-16 ani) și servicii de baby-sitter (contra cost).

Localizare

Hotel Melas Holiday Village Side este situat la 65 km de aeroportul orasului Antalya, la 3 km de orasul Side, la 2 km de localitatea Kiumchei, pe malul marii.
 

Descriere hotel

Melas Holiday Village reprezintă un refugiu perfect pentru vacanțe de familie, oferind o varietate generoasă de activități în mijlocul naturii. Cu un ambient extrem de confortabil, acest hotel se adresează în special tinerilor și familiilor active, fiind plasat în proximitatea centrului orașului Side și a clubului Oxid. Camerele, deși modeste, sunt plăcute, iar spațiul exterior al hotelului impresionează prin vegetația bogată, dispusă în terase către malul mării.
Construit în anul 1988 și supus unei renovări în 2011, Melas Holiday Village dispune de o clădire principală cu 3 etaje, 5 corpuri separate cu 3 etaje fiecare și 12 bungalow-uri dispuse pe două niveluri. Această structură complexă oferă o varietate de opțiuni de cazare pentru a satisface diversele preferințe ale oaspeților.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sunrise Park Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 819 /pers

ROYAL TAJ MAHAL

Side, Antalya, Turcia

de la 1099 /pers

Roma Beach Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 559 /pers