Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 5 Nopti? , 30.12.2024 -04.01.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla Superior
ULTRA ALL INCLUSIVE
Plecare din Iasi / avion Detalii
2 618 €
Servicii incluse
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 5/7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 785.4 € de la 20.10.2024
  • 2618 € de la 30.11.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla Superior
Masa : ULTRA ALL INCLUSIVE
Detalii : Plecare din Iasi / avion
Detalii
2 618 €
Servicii incluse
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Cazare 5/7 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno

Descrierea hotelului



Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2005, este construit pe o suprafata totala de 70.000 mp si dispune de 157 de camere si 18 vile.  

Localizare: Hotelul este situat pe plaja, la 10 km de orasul Belek, la aproximativ 30 km de centrul orasului Antalya si aproximativ 25 km de aeroport. 

Plaja: Plaja hotelului este cu nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: telefon, televizor LCD, minibar, seif, aer conditionat, halat de baie, papuci de baie, balcon, parchet, acces internet.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (turcesc, italian, asiatic), 5 baruri, piscina exterioara, centru Spa (3.600 mp), saune, piscina interioara, baie turceasca, jacuzzi, coafor, centru comercial, inchirieri masini, centru business modern si complet echipat, club pe plaja, trei terenuri de tenis, club pentru copii, piscina exterioara si interioara pentru copii, programe de animatie, gimnastica, teren de fotbal, teren de tenis, terenuri de golf.

Servicii cu plata: babysitting, masaj, golf, cursuri de tenis, tren de fotbal, sporturi acvatice, play station in camera.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina interiara, piscina exterioara, loc de joaca, spatiu dedicat copiilor in restaurantul principal, mini club (4-12 ani), cinema, mini disco.
 
Alte informatii:  in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5* 

Pagina web: https://www.kempinski.com/en/belek/hotel-the-dome/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel  sau  din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Facilitati pentru copii

Club pentru copii cu varsta între 4-11 ani cu personal de supraveghere, piscină pentru copii, baby-sitter (contra cost).

Piscina

Hotelul are piscine exterioare de dimensiuni mari interconectate, formând adevarate lagune, jacuzzi exterior, piscină interioară încălzită. În centrul piscinei principale exista şi un bar. Umbrelele, şezlongurile şi saltelele sunt gratuite.

Localizare

Hotelul Hempinski The Dome se află pe malul mării în staţiunea Kadriye-Belek la o distantă de 32 km de aeroportul internaţional din Antalya. Hotelul are o suprafaţă totală de 70 000mp.

Plaja

Plaja hotelului este privată, cu nisip fin. Umbrelele, sezlongurile, saltelele şi prosoapele de plajă sunt gratuite.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant principal tip bufet “Lale” cu meniu internaţional, restaurantul “Selcuk”- unde puteţi experimenta bucătăria autentică turcească, restaurant casual cu specialităţi pescăreşti şi grătare şi 2 restaurante a la carte: “Cilantro” (Italian) şi “Traders Spice” (cu adevarate spectacole de preparare instantă a unor delicatese din orientul îndepărtat), baruri de lux şi cafenele pe toată întinderea complexului. În plus poţi servi cina în unul din corturile retrase ale sultanului, aflate pe plajă într-o atmosferă intimă. Alte facilităţi: transfer cu maşini de lux la aeroport, rent a car, cabinet medical, coafor, spălătorie şi curăţătorie, schimb valutar, parcare, centru comercial, centru de afaceri. Sport şi agrement: Centru Spa şi Thallaso- o adevarată oază de relaxare şi linişte, cu o suprafata de 3600mp, ce te va ajuta să-ţi recapeţi echilibrul interior şi armonia dintre minte, trup şi suflet. Este unul din cele mai mari centre Spa din Turcia şi oferă masaj clasic, masaj hawaian, masaj japonez, tratamente corporale, masaj cu uleiuri Ayrveda. Hotelul deţine şi un centru fitness echipat modern, piscină pentru sport şi centru de înfrumuseţare, 2 terenuri de golf, 3 terenuri de tenis, echipament pentru practicarea de sporturi acvatice: scufundări, parasailing, jet-ski, ski acvatic, surf, catamaran, banana.

Facilitati camere

Hotelul deţine camere superioare cu vedere la terenul de golf sau la mare, camere deluxe, apartamente junior, apartamente cu un singur dormitor, apartamente Seljuk dar şi vile de lux cu 2 sau 3 dormitoare. Camerele sunt spaţioase, decorate şi utilate modern în stilul Seljuk, oferind oaspeţilor confortul de lux la cele mai înalte standarde. Sunt dotate cu baie cu duş sau cadă, cu pardoseală încălzită, uscător, aer condiţionat centralizat în clădirea principală şi individual în vile, TV cu plasmă, telefon, minibar (contra cost), seif, parchet, internet wirless gratuit, halat şi papuci, cântar electronic, balcon sau terasă, room service (contra cost).

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

SELECTUM FAMILY RESORT ( ex Letoonia Golf)

Belek, Antalya, Turcia

de la 999 /pers

SUSESI LUXURY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 989 /pers

Aydinbey Famous Resort

Belek, Antalya, Turcia

de la 809 /pers