schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Data constructiei : 2003 Capacitate : 146 de camere
Distanta fata de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia: 15 km
Distanta fata de plaja: 700 m
Hotelul Zentral Central Business Center este un hotel pentru oamenii de afaceri dar si pentru cupluri in cautare de liniste, fiind un hotel adults only.
Localizare : Hotelul se afla in zona comerciala a Playa de las Americas unde se gasesc restaurante, baruri, magazine, la 700 m distanta de plaja si la 100 m de Stadionul Antonio Dominguez.
Facilitati hotel: Hotelul dispune de 1 restaurant principal, 1 bar, 3 Sali de evenimente (echipate cu sisteme audio-video si ecrane de proiectie) terasa, piscina incalzira, jacuzzi, 2 saune serviciu de inchiriere masini si bicilete, schimb valutar si internet wi-fi (contra cost) . Luand in considerare situarea hotelului in cea mai mare zona comerciala din zona de sud a insulei Tenerife, turistii se pot bucura de o gama variata de activitati recreative.
Facilitati camere : Camerele sunt confortabile si spatioase si dispun de aer conditionat, telefon, Tv cu cablu prin satelit, seif, uscator de par, minibar si seif.Acecsul WI-Fi este disponibil contra cost.
Spa & Welness

Hotelul pune la dispozitia turistilor pentru relaxare o piscina incalzita, un jacuzzi si 2 saune.

Drinks & Food

Turistii pot servi masa in cadrul restaurantului principal sau pot deasemenea savura cocktailuri, bauturi alcoolice/non alcoolice la bar.

Sport si Divertisment

Hotelul face parte dintr-un centru comercial care este unic in sudul Tenerife si astfel le ofera numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber turistilor cum ar fi: buticuri, restaurante, saloane de infrumusetare, , cinema, piscina, Jacuzzi, sauna.

Localizare

Hotel Zentral Center a fost construit in anul 2013 si se afla situat in centrul statiunii Playa de las Americas din Tenerife la o distanta de 400 m fata de plaja si la 2 km de clubul de golf Las Americas. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia este de 17 km. Hotelul este recomandat doar pentru adulti.

Facilitati Cazare

Camerele sunt prevazute cu aer conditionat, telefon, seif, TV prin satelit, uscator de par si contra-cost minibar si internet wi-fi.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de un total de 208 camere, un restaurant principal, un bar ( zona de fumatori si zona de nefumatori ), piscina incalzita, Jacuzzi, sauna, sali de conferinta.

Harta