schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

La doar aproximativ 300 m de plaja cu nisip (disponibil transfer cu naveta). Cel mai apropiat centru al orasului este la aproximativ 9 km, iar aeroportul este la 14 km.
Centrele comerciale Akkapark si Sultan Bazaar sunt situate la doar 100 de metri de proprietate.

Descriere

Noul hotel de confort intr-o locatie pitoreasca din regiunea de vacanta Lara ofera totul pentru o vacanta fara griji, cu multe activitati pentru copii si adulti.


 

Website

https://larafamilyclub.com/

Facilitati hotel

Lara Family Club are o arhitectura moderna si ofera o piscina mare in aer liber, un parc acvatic cu tobogane de apa si un centru spa. Proprietatea pune la dispozitia oaspetilor o zona de plaja privata, aflata la doar 350 de metri.

Decorate cu gust, in nuante de turcoaz si maro, camerele hotelului Lara Family Club sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si minibar. In plus, unele camere beneficiaza de un living separat si de un balcon.

Lara Family Club are un restaurant tip bufet care serveste preparate din bucataria turceasca si internationala, precum si 6 restaurante à la carte, unde oaspetii pot savura fructe de mare si specialitati turcesti. Hotelul are si 4 baruri care ofera bauturi pe tot parcursul zilei.

Centrul spa si de wellness include baie turceasca, baie de aburi si sauna, iar oaspetii au la dispozitie si facilitati de masaj. De asemenea, este disponibil un centru de fitness bine dotat.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 434.5 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 185 /pers