schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Avand vedere frumoasă la apusul soarelui deasupra plajei din Kuta, Hotelul Wyndham Garden Kuta Beach Bali este situat in inima orașului Kuta, la 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai. Oferă acces gratuit la internet și piscine private.

Amplasat convenabil, hotelul asigură acces usor la viata de noapte si la zonele comerciale din sudul insulei Bali. Sunt disponibile servicii de inchirieri auto, pentru oaspetii care doresc să exploreze zona. Centrul comercial Beachwalk este la 15 minute de mers pe jos de proprietate, iar Hard Rock Café se află la 20 de minute pe jos, in directia opusă.

Camerele de la Wyndham Garden Kuta Beach Bali au aer condiționat, zonă de relaxare cu canapea, masă, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și fierbător electric. Toate au facilități de duș, cutie de valori, uscător de păr, papuci si articole de toaletă gratuite. Unele camere au living, cadă și chicinetă.

Oaspeții se pot răsfăța cu un masaj relaxant la centrul spa de pe acoperiș, cu vedere la mare, sau pot face o plimbare seara pe plajă. Hotelul oferă room service, asistență turistică și sală de conferinte. Pătuțurile de copii sunt oferite gratuit și in funcție de disponibilitate.

Harta