schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Wink Hotel Danang Centre - Full 24 hours stay se găsește in Da Nang, la 7 minute de mers pe jos de Muzeul Cham, și are un centru de fitness, un bar și parcare privată gratuită. Acest hotel de 4 stele oferă o recepție deschisă nonstop și un centru de afaceri. Proprietatea se află la 7 minute de mers pe jos de Indochina Riverside Mall și la aproximativ 2 km de centrul orașului.

Camerele de la acest hotel includ climatizare, o zonă de relaxare, un televizor cu ecran plat cu canale prin cablu, o cutie de valori și o baie proprie cu duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Baia proprie oferă papuci de casă. Camerele includ un frigider.

La Wink Hotel Danang Centre - Full 24 hours stay este disponibil in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet sau asiatic. La Wink Hotel Danang Centre - Full 24 hours stay veți găsi un restaurant care servește mancăruri din bucătăria americană și vietnameză. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene.

Acest hotel se află la 12 minute de mers pe jos de Podul Sông Hàn și la 1,5 km de Podul Lacătelor Iubirii din Da Nang. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Da Nang, situat la 3 km de Wink Hotel Danang Centre - Full 24 hours stay.

Harta