schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



WC by The Beautique Hotels este un hotel cu decor unic situat pe faimoasa stradă Almirante Reis din Lisabona, la 900 de metri de centrul istoric. Decorul proprietății a fost ales cu grijă pentru a exprima curățenia și confortul unei băi moderne.

Toate camerele confortabile și izolate fonic sunt mobilate elegant și sunt dotate cu Smart TV. Fiecare include și un aparat de cafea, cu capsule gratuite. De asemenea, camerele oferă baie privată cu articole de toaletă gratuite. WC by The Beautique Hotels are WiFi gratuit in intreaga proprietate.

In zona restaurantului este servit in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet. Există multiple restaurante in apropiere, majoritatea fiind la 5-10 minute de mers pe jos.

Stația de metrou Intendente este situată chiar langă proprietate. Cartierul istoric Rossio se află la 1,4 km de WC by The Beautique Hotels, iar Chiado este la 1 km. Bairro Alto este la 2 km, iar magazinele și buticurile de lux de pe Avenida da Liberdade sunt la 1,3 km de proprietate. Aeroportul Humberto Delgado din Lisabona se găsește la 6,5 km de proprietate.

Harta