schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Bine 7.8 Booking.com Vrissiana Beach Hotel este un hotel recent renovatm aflat pe plaja din Protaras, Cipru. Proprietatea este in centrul orasului Protaras si are aproximativ 140 de camere si apartamente, toate mobilate intr-un stil modern. Barul C-view ofera atat bauturi alcoolice, cat si cafea, acesta avand vedere catre Marea Mediterana. Hotelul are si bar la plaja, iar restaurantul are ca tema bucataria mediteraneana. Hotelul are valabil atat serviciu de all inclusive, cat si serviciul de demipensiune.
Facilitati hotel

263 camere, receptie, 2 restaurante, aer conditionat, bar principal , 2 baruri la piscina, bar pe plaja, taverna, piscine pentru adulti, 2 piscine pentru copii, animatie, jacuzzi, sauna, fitness, tenis de masa, 4 terenuri de tenis, sah, loc de joaca pentru copii, mini club, mini market, magazin de bijuterii si suveniruri, disco, doctor, rent a car, amfiteatru, internet etc. Sezlongurile si umbrelele la plaja, sauna, tenis, seif, telefon, internet, doctor, disco (de 2 ori pe saptamana), biliard sunt contra cost la fata locului.

Facilitati camere

camerele sunt dotate cu aer conditionat, satelit TV, radio, telefon, frigider, seif, balcon, cada sau dus in baie, uscator de par.

Locatie

Hotelul Princess of Kos este situat in Mastichari, pe plaja, la 18 km de orasul Kos si 8 km de aeroport. Recomandat pentru familii cu copii.

Harta