schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Voco Ma Belle Danang, an IHG Hotel se găsește in Da Nang, la 2 minute de mers pe jos de Plaja My Khe, și are o piscină in aer liber, un centru de fitness, un lounge comun și parcare privată gratuită. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un restaurant, un club pentru copii și room-service, precum și WiFi gratuit in intreaga proprietate. Proprietatea pune la dispoziție club de noapte și un serviciu de concierge.

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere care includ aer condiționat, un birou, un ibric electric, un minibar, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu bideu. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. Camerele au un dulap pentru haine.

La proprietate puteți savura un mic dejun tip bufet, continental sau american. Voco Ma Belle Danang, an IHG Hotel pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. Oaspeții pot primi indiferent de oră recomandări de la recepție, al cărei personal vorbește limbile germană, engleză britanică, franceză și italiană.

Voco Ma Belle Danang, an IHG Hotel se află la 2,5 km de Podul Sông Hàn și la 3 km de Podul Lacătelor Iubirii din Da Nang. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Da Nang, situat la 6 km de acest hotel.

Harta