schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Cu vedere la Golful Papagayo, Villas Sol Costa Rica oferă o piscină in aer liber și unități de cazare elegante, facilități de sporturi nautice și vederi uluitoare ale zonei inconjurătoare. Camerele duble de la Villas Sol Costa Rica au 2 paturi duble sau 1 pat dublu foarte mare. Acestea includ un TV cu ecran plat cu canale prin cablu, un seif digital de 16 inch și o baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Toate vilele sunt dotate cu aer condiționat și au o cameră de zi-sufragerie spațioasă și o bucătărie complet utilată, care include ustensile de bucătărie, prăjitor de paine și frigider. Restaurantul La Bahía servește un mic dejun continental și tip bufet și este deschis pentru pranz și cină. Restaurantul oferă seri tematice cu cină, inclusiv mancăruri din Costa Rica, mexicană, italiană sau internațională.

Personalul vă poate oferi mai multe informații despre atracțiile și activitățile din zona inconjurătoare. Aeroportul Internațional Daniel Oduber este la doar 20 de minute de mers cu mașina.

Harta