schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



HERSONISSOS OLD HERSONISSOS
Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Facilitati camera

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă și canale prin satelit oferă un concediu confortabil. Baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Resortul oferă 50 de camere de familie și camere de nefumători.

Facilitati hotel

Resortul oferă 285 de camere pe 9 etaje, la care se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Clienților complexului de vacanță de lux le stau la dispoziție un serviciu de apel de trezire și o sală de conferințe. În spațiile comune este disponibil WiFi. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate în parcarea locului de cazare.

Localizare

Acest hotel pentru familii de top, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află chiar pe plaja cu nisip a hotelului, centrul orașului Side se află la cam 600 de m distanță. În imediata apropiere se află o stație de autobuz. Cel mai apropiat aeroport este Antalya (AYT) și se află la aproximativ 65 de km.

Harta