schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Vila Oxinn se află in Durrës, la cațiva pași de Plaja Shkëmbi i Kavajës, și oferă o grădină, o terasă, un bar și parcare privată gratuită. Acest hotel de 3 stele oferă un bancomat și servicii de curățătorie chimică. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit.

La acest hotel, toate camerele sunt echipate cu climatizare, o zonă de relaxare, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, o cutie de valori și o baie proprie cu bideu, un uscător de păr și papuci de casă. Baia proprie oferă un duș și halate de baie. La Vila Oxinn, camerele sunt echipate cu lenjerie de pat si prosoape.

La Vila Oxinn este disponibilă in fiecare zi un mic dejun continental. Restaurantul acestui hotel servește preparate din bucătăria italiană, mediteraneană și pizza.

Vila Oxinn pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii.

Vila Oxinn se află la 6 minute de mers pe jos de Plaja Golem și la 2,3 km de Plaja din Durrës. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maica Tereza din Tirana, situat la 37 km de acest hotel.

Harta