schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul luxos de 5 stele Vier Saisons Kempinski Munich vă intampină in inima orașului München, chiar pe celebra Maximilianstrasse. Camerele și suitele elegante sunt dotate cu aer condiționat și au TV cu ecran plat, minibar, halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite in baie.

Relaxați-vă in piscina interioară, saună și sala de fitness a centrului spa și wellness modern. Hotelul oferă o gamă largă de tratamente de wellness și infrumusețare.

Punctele de atracție culinare, inspirate din bucătăria bavareză, vă așteaptă in Schwarzreiter Tagesbar și in restaurantul de lux Schwarzreiter. Dimineața, vă puteți intări cu micul dejun bogat tip bufet in barul de zi Schwarzreiter. Barul elegant Seasons oferă o selecție largă de cocktailuri și vinuri fine pentru un sfarșit de zi confortabil.

Atracții precum Marienplatz, Opera de Stat din Bavaria și Hofbräuhaus sunt ușor accesibile pe jos. Buticuri, galerii și muzee sunt, de asemenea, in apropiere, iar pitorescul Hofgarten este chiar după colț.

Harta