schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Veneto este un conac venețian cu o istorie ce datează din secolul al XV-lea, amplasat în pitorescul oraș vechi din Rethymno, în proximitatea centrului comercial, a muzeelor, a cafenelelor și a plajei frumoase. Clădirea a fost renovată cu grijă pentru a păstra autenticitatea stilului și arhitecturii epocii sale, găzduiește șase suite standard, patru suite junior și două apartamente deluxe.
Facilități camere

Fiecare cameră oferă facilități complete, inclusiv o baie spațioasă cu duș, accesorii de baie, halate și papuci, uscător de păr disponibil gratuit la recepție, aer condiționat individual sau sistem de încălzire, seif gratuit în cameră sau la recepție, televizor prin satelit, conexiune WiFi, telefon, CD player disponibil la solicitare gratuit, mini bar cu băuturi răcoritoare și apă, zonă de bucătărie, serviciu de room service între 08:00 și 22:00, precum și un balcon de dimensiuni medii, iar unele camere dispun de o terasă

Facilități hotel

Hotelul oferă servicii şi facilităţi de calitate oaspeţiilor săi, precum: restaurant a la carte, bar,  snack bar, grădină frumos amenajată, pivniţa de piatră cu vinuri,  aer conditionat, internet wifi, sală de sedinţa, curăţătorie chimică, medic (la cerere, contra cost).
Pentru cei care doresc să aibă parte de relaxare, hotelul oferă servicii de masaj, pedichiură şi manichiură (contra cost) iar pentru cei care vor adrenalină vor putea practica sporturi nautice la plajă (contra cost).

Localizare

Hotel Veneto Exclusive Suites este situat la 80 km de aeroportul orasului Heraklion, la 65 km de orasul Chania, in centrul vechi al orasului Rethymnon. 
Statie de autobuz este la 250 m de hotel.
 

Descriere hotel

Hotelul Veneto este un conac venețian cu o istorie ce datează din secolul al XV-lea, amplasat în pitorescul oraș vechi din Rethymno, în proximitatea centrului comercial, a muzeelor, a cafenelelor și a plajei frumoase. 
Clădirea a fost renovată cu grijă pentru a păstra autenticitatea stilului și arhitecturii epocii sale, găzduiește șase suite standard, patru suite junior și două apartamente deluxe.

Harta