schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



TUI MAGIC LIFE Africana se găsește in Hammamet, la 2 minute de mers pe jos de Plaja Yasmine Hammamet, și oferă o piscină in aer liber, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Printre diversele facilități disponibile se numără un lounge comun, o terasă și un bar. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, un club pentru copii și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Acest hotel pune la dispoziție camere cu aer condiționat, birou, cutie de valori, televizor cu ecran plat, balcon și baie proprie cu duș. Baia proprie oferă o cadă și un uscător de păr. La TUI MAGIC LIFE Africana, toate camerele includ lenjerie de pat și prosoape.

Proprietatea servește zilnic un mic dejun tip bufet, continental sau englezesc/irlandez complet. TUI MAGIC LIFE Africana are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria africană, americană și caraibiană. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și halal.

Acest hotel pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. La acest hotel de 5 stele puteți juca tenis de masă, darts și tenis, iar zona este populară pentru windsurfing și caiac-canoe.

TUI MAGIC LIFE Africana se află la 1,7 km de Museum of religions și la 2,7 km de Yasmine Hammamet. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Enfidha-Hammamet, situat la 44 km de TUI MAGIC LIFE Africana.

Harta