schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Amplasat în zonele premium nou dezvoltate din Sahl Hasheesh, situat la doar 25 de kilometri sud de Aeroportul Internațional Hurghada și la 30 de kilometri sud de orașul Hurghada, hotelul Tropitel reprezinta una dintre cele mai bune alegeri de vacanta de la Marea Roșie.

Facilitati hotel

Hotelul ofera clientilor: receptie 24h, lobby, 5 restaurante, baruri, camera de bagaje, oficiu pentru schimb valutar, 3 piscine in aer liber incalzite in timpul iernii, gradina, centru de frumusete, sală de fitness, aqua park, club pentru copii, animație, Wi-Fi (in spațiile publice), centru Spa, terenuri de tenis și volei, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, biliard,tenis de masa, scufundari, snorkelling, servicii de spalatorie, servicii medicale, parcare, zona de plaja privata.

Facilitati camere

Clasificat la categoria de 5 stele, hotelul este alcatuit din 3 cladiri ce insumeaza 540 de camere. Toate sunt modern utilate, spatioase, cu vedere la mare, sau la munte și sunt prevazute cu terasă / balcon, aer condiționat, Tv / satelit, internet, facilitati pentru ceai/cafea, seif și mini-bar.Baile sunt elegante dotate cu dus /cada, uscator pentru par si articole de toaleta.

 

Harta