schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotelul Trendy Lara este un hotel de 5* din stațiunea Lara și se întinde pe o suprafață de 70000mp. Acesta se află la o distanță de 3-4 minute de mers cu catamaranul și la 15 km de aeroport. Facilități hotel: Hotelul dispune de restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 8 baruri, piscine exterioare, piscină interioară, SPA, Wi-fi, lift, parcare . Facilități camere: Toate camerele sunt dotate cu baie cu duș, uscător de păr, articole de toaletă, seif, aer condiționat, TV-satelite, mini bar, set pentru cafea și ceai și balcon. Facilități copii: Cei mai mici oaspeți vor avea la dispoziție aqua Park și mini club (4-12 ani). Sport și agrement: Pentru momentele de relaxare , oaspeții vor dispune de baie turcească, saună și jacuzzi, iar cei care doresc sa facă sport vor avea : tenis de masă, volei, darts, tenis, și un centru fitness. Plajă: Hotelul deține plajă privată cu nisip, asigurându-le turiștiilor transferul direct cu shuttle boat.
Localizare

Hotelul Trendy Lara este un hotel de 5* din stațiunea Lara și se întinde pe o suprafață de 70000mp. Acesta se află la o distanță de 3-4 minute de mers cu catamaranul și la 15 km de aeroport. 

 

 

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie cu duș, uscător de păr, articole de toaletă, seif, aer condiționat, TV-satelite, mini bar, set pentru cafea și ceai și balcon.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Pentru descrierea exacta este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului.
 

Facilitatile hotelului

Hotelul dispune de restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 8 baruri, piscine exterioare, piscină interioară, SPA, Wi-fi, lift, parcare .

Facilități copii: Cei mai mici oaspeți vor avea la dispoziție aqua Park și mini club (4-12 ani).

Sport și agrement: Pentru momentele de relaxare , oaspeții vor dispune de baie turcească, saună și jacuzzi, iar cei care doresc sa facă sport vor avea : tenis de masă, volei, darts, tenis, și un centru fitness. 

Plajă: Hotelul deține plajă privată cu nisip, asigurându-le turiștiilor transferul direct cu shuttle boat. 

 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 434.5 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 185 /pers