schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Situat pe o suprafata de 6 hectare, cu o frumoasa gradina si un parc acvatic, hotelul este situat la 8 km de aeroport si la 17 km de centrul orasului Hurghada, pe a doua linie de plaja.

Facilitati hotel

Titanic Resort &  Aquapark dispune de receptie (24 h), casa de schimb valutar, camera depozitare bagaje, piscine exterioare, piscine pentru copii, piscina cu valuri, aquapark cu tobogane pentru toate varstele (14 tobogane pentru adulti, 16 tobogane pentru copii), club si loc de joaca pentru copii, programe de animatie, sala fitness, centru spa si wellness, masaj, sauna, jacuzzi, centru de scufundari, tenis de masa, darts, billiard, restaurant principal tip bufet, baruri, magazine. Plaja privata la 700 m (shuttle oferit gratuit la plaja, a fiecare 20 de minute), cu o lungime de 200m, este amenajata cu sezlonguri si umbrele.

Facilitati camere

Titanic Resort &  Aquapark dispune de 331 camere de diferite tipuri (standard, family, junior suite), dotate cu TV satelit, aer conditionat, seif, baie proprie cu cada/dus, uscator de par, minibar, balcon sau terasa.

Harta