schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Titanic Mardan Palace vă urează bun venit pe faimoasa Riviera a Turciei cu un rafinament de 5 stele, servicii premiate și o locație perfectă. Veți găsi hotelul nostru all-inclusive de lux în Antalya, pe malul Mării Mediterane; piscine strălucitoare în stil lagună ce se extind până la o plajă privată de nisip, în timp ce arhitectura splendidă a stațiunii reflectă unele dintre cele mai remarcabile puncte de interes din Istanbul. De la majestuosul hol Dolmabahçe, cu designul său palațial și tavanul de sticlă izbitor, până la unitățile de cazare somptuoase și amenajate cu meticulozitate, totul aici este conceput pentru a încânta și inspira. Conceptul nostru de mese all-inclusive la palat cuprinde peste 30 de restaurante, baruri și lounge-uri apreciate; Activitățile de agrement includ un centru spa proiectat de KLAFS, Tini Kids Club, programe sportive și de divertisment și un teren de golf de campionat în apropiere.
Facilitati camere

Camerele sunt spatioase si luxos amenajate in stil oriental. Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, mini-bar, seif , balcon/terasa, room service, internet WI-FI, oglinda, set igiena baie.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Pentru descrierea exacta este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului.

 

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Lara, la 15 km de aeroportul din Antalya si la 25 km de centrul orasului Antalya. Pozitionat la malul marii, acest hotel ofera o frumoasa priveliste la Muntii Taurus si la Marea Mediterana.

Facilitati hotel

Titanic Mardan Palace face parte din lantul hotelier Titanic si ofera turistiilor servicii de 5 stele. Hotelul detine un restaurant principal, 8 restaurante a la carte, numeroase baruri,  piscine exterioare, 1 piscina interioara, 6 topogane, sala de jocuri, Wi-fi.Centrul SPA luxos ofera turistiilor terapii exotice, tratamente corporale si o sala de meditatie cu vedere la piscina, .

Contra Cost: rent a car, spa si salon de infrumusetare, spalatorie, servicii medicale, restaurante a la carte, room service, masaje, tratamente faciale si corporale SPA, sporturi acvatice, cinema, lant de magazine, sali de conferinta si internet cafe.

Plaja

Plaja proprie este cu nisip si dotata cu sezlonguri si umbrele de soare.

Facilitati copii

Copii au acces la un bufet, meniu pentru copii in restaurantele a la carte, loc de joaca, piscina exterioara, cinema, miniclub, play station.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 434.5 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 185 /pers