schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in statiunea Lara, la 15 km de aeroportul din Antalya si la 25 km de centrul orasului Antalya. Hotelul a fost construit in anul 2009 si se intinde pe o suprafata totala de 180 000 m2.Acest hotel se remarca datorita luxului si ospitalitatii orientale care se imbin perfect. Facilitati hotel: Acest hotel de lux ofera servicii si facilitati de calitate precum: restaurant principal, 8 restaurante a la carte, 22 baruri ,4 piscine exterioare, 6 piscine exterioare, 1 piscina interioare (o piscina cu apa de mare ) centru SPA, coafor , lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, 17 sali de conferinte (60 pers.), centru de afaceri internet cafe (gratuit), internet WiFi (in locurile publice, gratuit). Facilitati camere: baie cu cada sau dus, foehn, halat, papuci, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar (gratuit), seif (gratuit), balcon sau terasa, room service (24 ore, contra cost), internet WiFi (gratuit). Pentru cei mici exista facilitati precum: meniu (in restaurantele a la carte), loc de joaca, piscina si miniclub
Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Lara, la 15 km de aeroportul din Antalya si la 25 km de centrul orasului Antalya. Pozitionat la malul marii, acest hotel ofera o frumoasa priveliste la Muntii Taurus si la Marea Mediterana.

Facilitati copii

Copii au acces la un bufet, meniu pentru copii in restaurantele a la carte, loc de joaca, piscina exterioara, cinema, miniclub, play station.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase si luxos amenajate in stil oriental. Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, mini-bar, seif , balcon/terasa, room service, internet WI-FI.

Plaja

Plaja proprie este cu nisip si dotata cu sezlonguri si umbrele de soare.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Pentru descrierea exacta este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului.

 

Facilitati hotel

Titanic Mardan Palace face parte din lantul hotelier Titanic si ofera turistiilor servicii de 5 stele. Hotelul detine un restaurant principal, 8 restaurante a la carte, 22 baruri, 10 piscine exterioare, 1 piscina interioara, 6 topogane, cinema, lant de magazine, centru SPA, coafor, spalatorie, sali de conferinta si internet cafe. Centrul SPA luxos ofera turistiilor terapii exotice, tratamente corporale si o sala de meditatie cu vedere la piscina.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 434.5 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 185 /pers