schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Pe Riviera Turciei in Lara

Antalya este la 15,2 km distanta

La 25 minute de aeroportul Antalya

Website

https://www.titanic.com.tr/titanic-mardan-palace?utm_source=google&utm_medium=mybusiness

Facilitati hotel

Titanic Mardan Palace detine piscine ce acopera o suprafata extraordinara si includ un acvariu si un recif peste care puteti face snorkeling. Cand vine vorba de mancare, aveti la dispozitie sase meniuri à la carte din care sa alegeti, plus un loc deschis 24 de ore pe zi si 16 baruri suplimentare pentru gustari. Totodata, exista un centru spa si un club pentru copii administrat de hotel.

Titanic Marden Palace ofera camere duble premium, camere duble deluxe cu jacuzzi, camere de familie cu 2 dormitoare, camere swim up si apartamente grandioase cu balcon si jacuzzi. Fiecare camera are vedere la mare sau la piscina, aer conditionat, facilitati de ceai si cafea, halate de baie si Wi-Fi.

Descriere

Titanic Mardan Palace va intampina pe faimoasa Riviera a Turciei cu un rafinament de 5 stele, servicii premiate si o locatie perfecta. Veti gasi acest hotel  all-inclusive de lux in Antalya, pe malul Marii Mediterane; acri de piscine stralucitoare in stil laguna se extind pana la o plaja privata de nisip, in timp ce arhitectura splendida a statiunii reflecta unele dintre cele mai remarcabile puncte de interes din Istanbul. De la majestuosul hol Dolmabahçe, cu designul sau palatial si tavanul de sticla izbitor, pana la cazarea somptuoasa si amenajata cu meticulozitate, totul aici este conceput pentru a incanta si inspira. Conceptul nostru de mese all-inclusive la palat cuprinde peste 30 de restaurante, bar si lounge-uri apreciate; Activitatile de agrement includ un centru spa proiectat de KLAFS, Tini Kids Club, programe sportive si de divertisment si un teren de golf de campionat in apropiere.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 434.5 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 185 /pers