schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Titanic Beach Lara este un hotel de 5 stele care face parte din lantul hotelier Titanic. Acest resort este situat in statiunea Lara, la 10 km de aeroport si la 12 km de centrul orasului Antalya. Inconjurat de grădini înverzite, cu vedere la apele cristaline ale Mării Mediterane,Titanic Deluxe Lara din Antalya este situat în Lara, pe coasta mediteraneană a Turciei. Titanic Deluxe Lara din Antalya oferă oportunități nesfârșite de relaxare și recreere.
Facilitati camere

Camerele sunt moderne si spatioase, dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, minibar, seif, fierbator (set de ceai si cafea), balcon, room service, internet wi-fi.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Lara, la 10 km de aeroportul din Antalya si la 12 km de centrul orasului Antalya.

Facilitati hotel

Amenajat in forma unei nave de croaziere, acest hotel ofera multiple facilitati de 5 stele. Pe langa restaurantul principal , hotelul mai detine 3 restaurante a la carte, 9 baruri, 3 piscine exterioare, piscina interioara, 4 topogane acvatice, cinema, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, curatatorie chimica, 12 sali de conferinta, teren fotbal.

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Pentru descrierea exacta este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului.

Plaja

Plaja proprie este cu nisip si dotata cu sezlonguri, umbrele de soare gratuit si baldachine contra cost. La plaja este de asemenea si un bar unde turistii pot servii diverse bauturi racoritoare.

Facilitati copii

Copii au si ei acces la un bufet special pentru copii, 3 piscine, 4 topogane, loc de joaca, mini-club (4-12 ani), bona (contra cost), carucior (contra cost).

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 434.5 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 185 /pers