schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat pe frumoasa plajă My Khe, TIA Wellness Resort - Spa Inclusive - Formerly Fusion Maia oferă vile de 5 stele, cu piscină privată, compilatii pentru iPod și TV cu ecran plat. Tratamente gratuite sunt oferite la centrul spa, care este primul spa all inclusive din Asia.

Vilele moderne in stil vietnamez au curte privată, cu vedere uimitoare la apusul soarelui, si interioare spațioase, iar vilele spa sunt dotate cu DVD player. Băile mari au ferestre supradimensionate, dus cu efect de ploaie si cadă separată.

Complexul Fusion Maia are o piscină cu cascadă si oferă cele mai extinse facilități de spa din centrul Vietnamului. Există băi de aburi și facilități de saună. Oaspetii pot profita de momente de liniște in bibliotecă și la sala de yoga. Micul dejun este servit zilnic pe plajă sau in zona de spa. Restaurantul Five oferă preparate pan-asiatice, iar Fresh servește fructe de mare langă piscină. Băuturi răcoritoare sunt disponibile in lounge-ul Tonic.

Fusion Maia se află la 15 minute de mers cu masina de orasul Hoi An și Aeroportul Internațional Da Nang. Atracțiile din apropiere, precum raul Thu Bon, Muntii de Marmură și Podul Japonez, sunt usor accesibile.

Harta