schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



The Three Corners Sunny Beach Resort este un complex all inclusive de 4 stele, care ofera toate facilitatile si rafinamentele unui hotel de lux modern. Cele 303 camere in stil traditional, amenajate cu gust si confortabile, au vederi uimitoare inspre gradinil luxuriante.
Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Website

https://threecorners.com/red-sea/sunny-beach-resort/#gallery

Localizare

The Three Corners Sunny Beach Resort este un complex all inclusive de 4 stele, situat intr-o locatie excelenta, pe malul Marii Rosii, in Hurghada. Zona populara El Gouna este la 8 km. Aeroportul se afla la 20 de minute de mers cu masina, iar centrul orasului Hurghada, cu cultura sa bogata si viata de noapte animata, este la 10 minute de complex.

Descriere

The Three Corners Sunny Beach Resort este un complex all inclusive de 4 stele, care ofera toate facilitatile si rafinamentele unui hotel de lux modern. Cele 303 camere in stil traditional, amenajate cu gust si confortabile, au vederi uimitoare inspre gradinil luxuriante.

Facilitati hotel

Statiunea se mandreste cu o plaja privata de dimensiuni  generoase,  de-a lungul Marii Rosii, cu un debarcader si apa albastra, ideal pentru snorkeling si inot. Parcul acvatic Junior ii  incanta pe copiii de toate varstele.  O multime de atentie a fost dedicata vacantelor cu  cei mici care se pot bucura de programul variat de animatie la Trixie Kids Club.

Adultii se pot bucura de o scufundare in una din cele 3 piscine, savura o bautura la unul dintre cele 3 baruri sau satisface nevoia de a fi activi la centrul de fitness. The Three Corners Sunny Beach Resort ofera un program complet de divertisment pe tot parcursul saptamanii, cu o serie de activitati de agrement si sportive. Oaspetii se pot bucura de volei pe plaja, polo pe apa, aerobic, yoga sau pot participa la cursuri de Zumba pe plaja privata.

Restaurantul principal al hotelului organizeaza seri tematice, cu preparate din intreaga lume. Oaspetii pot savura pranzuri usoare la restaurantul de pe plaja, iar Dolce Vita asigura preparate italienesti.

Toate camerele The Three Corners Sunny Beach Resort au balcon privat cu vedere la gradinile cu flori, piscine sau la Marea Rosie. Dotarile includ minibar si TV prin satelit.

Harta