schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acest hotel luxos oferă 2 restaurante, o grădină de bere, un bar și un centru spa de 1.500 m², cu sală de sport deschisă nonstop și o piscină interioară mare. Westin Grand oferă vederi spectaculoase la oraș și se află la 10 minute de mers cu metroul de Stachus, in centrul München.

Camerele de la The Westin Grand Munich au TV cu ecran plat de 42 inch și zonă de relaxare. Băile elegante din marmură includ halate de baie, articole de toaletă de inaltă calitate și dușuri cu efect de ploaie. Oaspeții cu abonament sau oaspeții care rezervă camera Westin Club sau una dintre suite se pot bucura de lounge-ul Westin Club. Clubul Westin exclusivist și elegant oferă delicii culinare delicioase, un mic dejun tip bufet gratuit, smoothie-uri și ceaiuri revitalizante pe tot parcursul zilei și multe altele.

Mancăruri bavareze sunt disponibile in taverna Paulaner Wirtshaus, care are și o grădină de bere. Un bufet bogat de mic dejun este servit in fiecare dimineață la restaurantul Greenhouse.

Oaspeții sunt bineveniți să se relaxeze in holul spațios sau in zona mare de spa. Barul elegant The Drop servește o gamă interesantă de băuturi, iar oaspeții pot lua masa și pot savura băuturi afară, in grădina de bere. Grădina Engleză și raul Isar sunt in apropiere.

Stația de metrou Arabellapark se află la 5 minute de mers pe jos de The Westin Grand, care este la doar 6 stații de celebra Piață Karlsplatz. Există trenuri S-Bahn directe către gara principală din München, iar de acolo către aeroportul din München, la care se poate ajunge in 30 de minute.

Harta