schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



The Crown Boutique Hotel & SPA se găsește in Tirana, la 5 minute de mers pe jos de Piața Skanderbeg, și oferă o terasă, un bar și vedere la oraș. Proprietatea are un restaurant, precum și un lounge comun, o saună și o cadă cu hidromasaj. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Acest hotel pune la dispoziție camere care includ aer condiționat, un birou, o cafetieră, un frigider, un minibar, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu duș. Baia proprie oferă o cadă, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. La The Crown Boutique Hotel & SPA, camerele includ lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții pot savura in fiecare dimineață un mic dejun continental, englezesc/irlandez complet sau italian.

Printre punctele de atracție populare situate in apropiere de The Crown Boutique Hotel & SPA se numără Former Residence of Enver Hoxha, Toptani Shopping Centre și National Gallery of Arts Tirana. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maica Tereza din Tirana, situat la 14 km de acest hotel.

Harta