schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in zona plină de viață Legian, The Akmani Legian oferă unități de cazare de lux, inconjurate de grădini tropicale. Puteți face o baie in piscina răcoritoare in aer liber sau vă puteți răsfăța la centrul spa. Wi-Fi gratuit poate fi accesat in toate zonele clădirii.

Dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat, fiecare cameră combină mobilierul modern cu designul tradițional balinez. Alte facilități din cameră includ minibar și seif. Baia privată elegantă oferă duș și articole de toaletă gratuite.

Akmani Legian se află la 5 minute de mers pe jos de plaja Kuta și Ground Zero Legian. Este nevoie de 15 minute de mers cu mașina pană la Aeroportul Internațional Ngurah Rai de la hotel, care oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar. Parcarea gratuită este disponibilă la hotel.

Oaspeții se pot relaxa cu un masaj liniștitor, se pot antrena la sala de sport sau pot explora zona inconjurătoare cu o mașină de inchiriat. Alte facilități ale hotelului includ un birou de turism, schimb valutar și servicii de bilete. Room service este disponibil la cerere.

Bell Piatto Café oferă o selecție de mancăruri indoneziene, asiatice și occidentale. Vă puteți bucura de o varietate de cocktailuri și gustări la Rooftop Bar and Lounge.

Harta