schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat central in zona Kuta, THE 1O1 Bali Fontana Seminyak oferă o piscină in aer liber, tratamente spa și Wi-Fi gratuit in zonele publice. Situat la doar 10 minute de mers cu mașina de plaja Kuta și la 10 minute de mers pe jos de Legian, acesta oferă camere de 4 stele cu facilități pentru prepararea de ceai/cafea.

Moderne și dotate cu aer condiționat, toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat și seif personal. Unele camere includ un balcon sau o cameră de zi. Băile private sunt dotate cu duș cu apă caldă și halate de baie confortabile.

Hotelul Fontana Bali se află la 10 minute de mers cu mașina de zona la modă Seminyak și de plaja Double Six. Se află la 15 minute de mers cu mașina de Ground Zero Legian și la 30 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai. Parcarea este gratuită.

Suma Spa oferă tratamente de masaj relaxante intr-un cadru zen balinez. Există, de asemenea, transferuri gratuite in zonă. De asemenea, sunt disponibile un salon de coafură, un magazin de cadouri și servicii de spălătorie.

Portabella Bistro servește mancăruri italiene autentice și creative. Sunny 16 Cafe este deschis nonstop și oferă, de asemenea, room service pană la ora 23:00.

Harta