schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Renovat in anul 2019, hotelul este situat chiar pe plaja, la o distanta de 20 km de centrul orasului Antalya si la 9 km fata de clubul de golf Carya.

Facilitati hotel

Hotel pune la dispozitie un numar de 908 camere,distribuite in 5 cladiri. Toate camerele au minibar, facilitati pentru prepararea de ceai sau cafea, TV LCD prin satelit, aer conditionat centralizat si Wi-Fi gratuit.  In ceea ce priveste mancarea, hotelul va pune la dispozitie restaurante tip bufet si à la carte, precum si un loc pe plaja.

Hotelul ofera camere cu vedere la gradina sau piscina , ce sunt dotate cu aer conditionat , minibar, telefon, tv cu ecran plat si wifi gratuit in tot complexul.Sunt disponibile 5 restaurante principale ,cu specific international dar si  regional. De asemenea, pentru zona de relaxare, hotelul detine un centru de sport, cu teren de tenis, fotball, mini fotball, squash si un centru wellness.

Website

https://swandorhotels.com/en/hotels/topkapi-palace

Descriere

Cu numeroase restaurante, o piscina mare si un exterior impresionant, Swandor Hotels & Resorts Topkapi Palace este potrivit pentru o vacanta in luna de miere.
Acest loc a fost conceput pentru a arata ca palatul cu acelasi nume din Istanbul,avand cupole cu dungi si o intrare in stil castel.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 185 /pers

IC HOTELS RESIDENCE

Lara , Antalya, Turcia

de la 1688.5 /pers