schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat la doar 400 de metri de stația de S-Bahn Laim, Super 8 Munich City West se bucură de o locație centrală, cu atracții majore, cum ar fi Marienplatz sau Grădina Engleză, toate la 20 de minute de proprietate.

Fiecare cameră de la Super 8 Munich City West are aer condiționat reglabil individual, ferestre izolate fonic, un pat dublu sau paturi twin și un smart TV cu ecran plat de 40 inch. Baia modernă din cameră oferă incălzire prin pardoseală, precum și cabină de duș. De asemenea, sunt oferite un uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Accesul WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Oaspeții vor găsi o recepție deschisă nonstop la proprietate, precum și o cafenea in colaborare cu Dallmayr, unde oaspeții se pot bucura de gustări și diferite tipuri de cafea. Un mic dejun tip bufet sănătos și variat poate fi savurat in fiecare dimineață la restaurantul hotelului, cu bucătărie deschisă.

Oktoberfest - Theresienwiese este la 20 de minute de Super 8 Munich City West, iar Karlsplatz (Stachus) este la 22 de minute de proprietate. Zona de expoziții din München este la 40 de minute.

Parcarea subterană este disponibilă la proprietate la un cost suplimentar.

Harta