schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Sunrise Romance Resort se afla in statiunea linistita Sahl Hasheesh, la doar 21 km fata de aeroport, iar timpul de transfer este de aprox 30 min pe sens. Distanta pana in Hurghada este de 26 km, iar oaspetii beneficiaza gratuit, o data pe zi, de transfer.

Descriere

Sunrise Romance Resort este un frumos complex hotelier cu 252 de camere dispuse pe 4 etaje, ce au drept caracteristica eleganta si extravaganta. Hotelul tip boutique are o cladire noua deschisa in anul 2017 si se afla chiar pe plaja proprie cu nisip. Hotelule ste dedicat exclusiv adultilor (accesul permis de la 16 ani).

Website

http://www.sunrise resorts.com/Home/HURGHADA/SUNRISE_Grand_Select_Roma nce_Sahl_Hasheesh_Resort

Facilitati hotel

Resortul dispune de 6 restaurante cu bucatarie internationala (italiana, asiatica, indiana, araba) si servire tip bufet sau a la carte, fiind necesara rezervare prealabila. Oaspetii se pot relaxa la cele 5 baruri si la cele 2 piscine (sezoniere, posibilitatea de a fi incalzite) din cadrul complexului.
Regim de masa: all inclusive. La cina este necesara imbracaminte corespunzatoare. Sunt incluse bauturile racoritoare locale selectate, iar bauturile alcoolice locale selectate sunt disponibilie de la 10:00 06:00.


Diversele optiuni sportive, spectacolele si muzica live completeaza oferta acestui hotel.
La plaja, scaunele si umbrelele sunt gratuite, in functie de disponibilitate. Turistii in cautare de relaxare pot vizita zona de wellness/spa a hotelului si pot beneficia contra cost de jacuzzi, hamam, sauna si alte servicii, iar gratuit au acce s la baia de aburi.
Oaspetii activi pot profita gratuit accesul la sala de fitness, biliard inclus, iar contra cost diverse sporturi acvatice scufundari, alte sporturi tenis de masa, darts.


Nu este permis accesul cu animalele de companie.
Internetul pus la dispozitia turistilor este gratuit in zonele publice.
 

Harta