schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat în Konyaaltı, în centrul orașului Antalya, Hotel SU oferă oaspeților săi o experiență impresionantă ca hotel de oraș de 5 stele. Hotel SU, unde vei lăsa în urmă ritmul obositor al vieții moderne și te vei bucura de a fi singur cu tine; Vă invită la o experiență extraordinară în care vă veți răsfăța cu camerele sale stilate, fiecare detaliu a fost planificat cu meticulozitate, restaurante cu diverse concepte unde veți gusta aromele exclusiviste ale bucătăriei turcești și mondiale, facilități SPA unde vă veți odihni sufletul, și activități pline de distracție. Hotel SU, primul hotel de design din Turcia, te fascinează din momentul în care intri pe ușă. În timp ce te liniștește cu conceptul său alb, te invită să te distrezi cu diferitele sale detalii! Pe lângă faptul că este un hotel de oraș magnific, Hotel SU își întâmpină oaspeții cu mediul său extrem de impresionant și confortabil și oferă cele mai bune servicii oaspeților săi care doresc să aibă o experiență de cazare romantică cu decorul, camerele și facilitățile hotelului. La Hotel SU, lasă-ți rutina zilnică deoparte și fă-ți timp pentru tine și pentru cei dragi.
Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Facilitati camera

Camerele sunt moderne si dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, uscator de par, set ceai/cafea si minibar.

Localizare

Hotelul este localizat in Antalya, la 18 km de aeroport si la 1.5 km de centrul orasului Antalya, la 1 km de Migros Shopping Mall.

Facilitati hotel

Acest hotel se afla intr-o cladire cu design minimalism care pune la dispozitie o piscina exterioara si o piscina interioara, atat pentru adulti cat si pentru copii, aqualand. Restaurantul principal serveste diferite preparate locale si internationale in stil bufet. Pe langa resturantu principal hotelul mai detine si un restaurant a la carte cu specific japonez. Centru SPA ofera servicii exclusiviste de masaj, sauna si baie turceasca.

Gratuit: centru fitness, piscine, umbrele, sezlonguri, saltele la piscine, kind club (4-12 ani), camera de jocuri, la cerere si in limita disponibilitatii patut bebe, scaun de masa copil in cadrul restaurantului, scaun cu rotile.
 
Contra cost: sali de conferinta, minibar, room srervice, masaje si tratamente SPA, spalatorie/curatatorie, aerobic, servicii medicale, magazine si in limita disponibilitatii baby sitting, late check-out.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA

Antalya City , Antalya, Turcia

de la 193.5 /pers

SEA LIFE FAMILY RESORT HOTEL

Antalya City , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

RIXOS DOWNTOWN

Antalya City , Antalya, Turcia

de la 285.5 /pers