schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Suara Alam Hotel Ubud by Ini Vie Hospitality se găsește in Ubud, la 4,4 km de Palatul Ubud, și oferă o piscină in aer liber, o terasă și parcare privată gratuită. Proprietatea se află la 4,5 km de Saraswati Temple, la 4,9 km de Pădurea Maimutelor din Ubud și la 5,3 km de Muzeul Blanco. Proprietatea pune la dispoziție o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit.

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere care includ aer condiționat, un birou, un ibric electric, un minibar, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu bideu. Baia proprie oferă un duș, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. La Suara Alam Hotel Ubud by Ini Vie Hospitality, toate camerele includ lenjerie de pat și prosoape.

La proprietate este disponibil in fiecare zi un mic dejun continental, asiatic sau vegetarian. Suara Alam Hotel Ubud by Ini Vie Hospitality are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria americană și indoneziană. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și vegane.

Acest hotel oferă cazare de 5 stele, cu facilități precum o cadă cu hidromasaj.

Suara Alam Hotel Ubud by Ini Vie Hospitality se află la 6,3 km de Tegallalang Rice Terrace și la 6,8 km de Muzeul de Artă Neka. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Bali Denpasar, situat la 38 km de Suara Alam Hotel Ubud by Ini Vie Hospitality.

Harta