schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Stratos, administrat de o familie, beneficiază de o locație centrală in localitatea pitorească Afitos, la o plimbare de 15 minute de plajă. Acesta are piscină in aer liber cu bar la piscină și piscină pentru copii. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Camerele luminoase au balcon mobilat, iar majoritatea oferă vedere la grădina interioară spatioasă si la piscină. Toate camerele decorate modern sunt dotate cu aer conditionat, TV, seif și uscător de păr. Proprietatea pune la dispoziție gratuit pătuturi pentru copii.

In fiecare dimineață este oferit un mic dejun tip bufet, cu preparate de casă, precum plăcinte proaspete. Vara, oaspetii pot lua micul dejun sau cina si pe terasa fermecătoare a proprietății.

Personalul hotelului va oferi cu plăcere informatii despre zonă si poate facilita organizarea de excursii si inchirieri auto. La receptie se pot inchiria seifuri. De asemenea, se pot facilita servicii de transfer de la/la aeroport.

Situat la doar 150 de metri de centul satului Afitos, Hotelul Stratos beneficiază de o locatie convenabilă pentru explorarea tavernelor si barurilor din localitate. La 100 de metri de hotel există o parcare gratuită, oferită in functie de disponibilitate.

Harta