schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul oferă o piscină în aer liber și o terasă mobilată, cu vedere neobstrucționată la mare. Proprietatea are un restaurant și un snack bar. Wi-Fi gratuit este disponibil în toate zonele. Toate studiourile și apartamentele au aer condiționat și o bucătărie modernă cu zonă de luat masa, TV LCD cu CD/DVD player și port USB. Micul dejun tip bufet este servit zilnic lângă piscină. Restaurantul Amvrosia al hotelului oferă mâncăruri tradiționale cretane.
Localizare

Steris Elegant Beach Hotel & Apartments este situat pe malul marii, pe faleza din orasului Rethymno, la 10 minute de port si vechiul oras. Hotelul este situat in apropiere de magazine, baruri, restaurante si cluburi de noapte. Ideal pentru vacante active, pentru orice categorie de turisti.

Facilitati camere

chicineta utilata, frigider, cada de baie / cabina de dus, TV, CD / DVD-player, telefon, acces la internet Wi-Fi, aer conditionat, seif (contra cost), balcon / terasa (camera cu Back View - balcon mic).

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: receptie, restaurant, plaja privata, piscina exterioara, terasa, parcare, internet Wi-Fi.

Harta