schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Inconjurat de verdeata luxurianta, Stella Gardens Resort & Spa este un paradis de liniste. Acest resort de lux reprezinta evadarea perfecta. Cu o vedere panoramica uluitoare la Marea Rosie, ofera oaspetilor sai o experienta de neuitat.
Website

https://www.stelladimare.com/gardens_resort/gallery/

Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Facilitati hotel

Resortul pune la dispozitie un complex impresionant de piscine: 6 piscine diferite pentru adulti care pot alege intre jacuzzi, piscine cu bar, piscina cu valuri (bar), piscina relaxanta sau incalzita. Copiii au la dispozitie 2 piscine.

Stella Di Mare Beach Resort & Spa are debarcader privat cu lungimea de 380 de metri si centru spa, cu piscina interioara, sezoniera. Oaspetii pot sa se antreneze la sala de sport a complexului, sa joace tenis sau sa se relaxeze la sauna. Proprietatea ofera si plaja cu nisip si recif, unde puteti opta pentru snorkelling.

Oaspetii se pot delecta cu numeroase feluri de mancare foarte gustoase la restaurantul principal (bufet) sau cele 2 restaurante à la carte (bucatarie libaneza si chineza)

Toate camerele de la Stella Di Mare au TV cu plasma si balcon privat. Fiecare camera ofera minibar si cutie de valori.

Localizare

Acest complex all inclusive se afla in zona Golfului Makadi de la Marea Rosie. Centrul orasului Hurghada se afla la 40 de minute de mers cu masina de hotel. Aeroportul Hurghada este la 30 de minute de mers cu masina. La mica distant se afla Makadi Bay Water World (3,5 km) si Parcul acvatic Jungle (14,5 km). In apropierea hotelului se afla urmatoarele plaje: Stella Makadi (300 m), Labranda Royal Makadi (300 m), Cleopatra (350 m), Tia Heights Makadi Bay (1,2 km).

Descriere

Inconjurat de verdeata luxurianta, Stella Gardens Resort & Spa este un paradis de liniste. Acest resort  de lux reprezinta evadarea perfecta.  Cu o vedere panoramica uluitoare la Marea Rosie, ofera oaspetilor sai o experienta de neuitat.

Harta