schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Website

http://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/egypt/safaga/steigenberger-resort-ras-soma

Localizare

Resortul este situat in Soma Bay, la aprox 55 km sud fata de Hurghada si langa Safaga. Timpul necesar transferului de la si catre aeroport este de aprox 60 min.

Descriere

Complexul hotelier este situat pe frumoasa plaja naturala de nisip din Soma Bay, intr-o zona linistita, cu recif de corali (se recomanda incaltaminte speciala de baie). Inconjurat de Marea Rosie si de muntii desertici, hotelul promite o vacanta de 5 stele. De la camere la vile luxoase, unele cu terasa, cu vedere la piscina sau la gradina, pana la restaurante si baruri excelente si o mare zona de wellness/spa, resortul imbina relaxarea cu divertismentul, fiind potrivit atat cuplurilor, cat si familiilor sau grupurilor de prieteni.

Facilitati hotel

Gama de restaurante, baruri si tipuri de masa poate varia in functie de sezon.
Resortul dispune de 5 restaurante cu bucatarie internationala si servire tip bufet sau a la carte.
Regim de masa: mic dejun/demipensiune/all inclusive (varianta de mic dejun tarziu, gustari incluse, bauturi locale nonalcoolice si alcoolice non stop).
Exista 2 piscine exterioare in cadrul complexului, iar diversele optiuni sportive, spectacolele si muzica live completeaza oferta acestui hotel.
Familiile cu copii beneficiaza de activitati organizate special pentru cei mici, precum si de distractia de la piscina destinata copiilor. Cei mici au loc de joaca si miniclub (4-12 ani).
Turistii in cautare de relaxare pot vizita zona de wellness/spa a hotelului si pot beneficia de baie de aburi, sauna, servicii de masaj, precum si diverse tratamente corporale.
Oaspetii activi pot profita de terenurile de tenis, volei pe plaja, acces la sala de fitness, iar contra cost – diverse sporturi acvatice, servicii wellness/spa.
Nu este permis accesul cu animalele de companie.

Harta