schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Website

https://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/egypt/hurghada/steigenberger-pure-lifestyle

Localizare

Hotelul Steigenberger Pure Lifestyle este cea mai noua locatie premium a lantului Steigenberger si ofera camere si apartamente deluxe exclusiv pentru adult. Este singurul hotel tip boutique de la Marea Rosie, cu camere si apartamente decorate doar in nuante de alb.

Facilitati Hotel

Hotelul Steigenberger Pure Lifestyle 5* este situat in Hurghada, la doar 6 km de aeroport.

Facilitati hotel

Internet gratuit, restaurante, baruri, sala fitness, sala de conferinte, room service, piscina, spa, plaja proprie cu nisip.  Majoritatea apartamentelor ofera vedere la mare si ofera jacuzii,TV, facilitati cafea/ceai, terasa/balcon privat mare, balansoar, oglinda cosmetica, seif si internet de mare viteza.

Harta