schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Steigenberger Golf Resort este situat pe un mare teren de golf pentru campionate US PGA langa Marea Rosie. Este nevoie de aproximativ 10 minute pentru a ajunge în centrul orașului El Gouna iar Aeroportul Hurghada este la aproximativ 25,5 km Vă veți simți ca acasă de îndată ce intrați în oricare dintre cele 268 de camere de hotel, apartamente și suite. Relaxați-vă pe balcon sau terasă și bucurați-vă de vederea frumoasă la piscină, grădină sau lagună. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, seif și minibar.
Localizare

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. 

Facilitati Camere

Camerele de la Steigenberger au balcon sau terasă cu vedere la terenul de golf, lagune sau piscină. De asemenea, camerele sunt dotate cu IP TV, aer condiționat și minibar. Fiecare cameră are baie privată cu articole de toaletă și halate de baie.

Facilitati Hotel

Acest complex de 5 stele se află pe terenul de golf pentru campionate US PGA și oferă camere spațioase cu balcon. De asemenea, există un centru spa cu servicii complete și o piscină în aer liber cu o terasă la soare cu șezlonguri. WiFi este gratuit în camere și în zonele publice ale hotelului.O clădire are camere recent renovate, cu design și facilități noi. Suita Steigenberger este cea mai luxoasă suită și are 2 băi, dormitor separat şi living,oferind vedere la grădină şi la lagună.

Restaurantul tip bufet de la Steigenberger Golf Resort El Gouna este renumit pentru standurile culinare și serile tematice. Oaspeții pot să savureze mâncăruri gourmet în timp ce admiră vederea frumoasă la El Gouna. Terasa de lângă lagună oferă gustări ușoare și băuturi.

Puteți să vă antrenați la sala de sport și să vă relaxați pe plaja de la lagună.

Personalul disponibil non-stop poate aranja serviciul de închirieri auto și de biciclete. Personalul poate ajuta oaspeții cu serviciul de transfer de la/la Aeroportul Internațional Hurghada, situat la doar 30 de minute de mers cu mașina.

Harta