schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Sports Illustrated Resorts Marina and Villas Cap Cana - All-Inclusive & Villas Cap Cana All-Inclusive este un complex luxos situat intr-un port frumos, la doar 10 minute de Aeroportul Internațional Punta Cana. Proprietatea oferă apartamente spațioase și elegante, cu balcoane sau terase private, dintre care unele au o piscină mică și adancă privată (disponibilă la cerere). Suitele sunt dotate cu facilități moderne, cum ar fi televizoare cu ecran plat cu canale prin satelit, acces gratuit la Wi-Fi, minibaruri și aparate de cafea.

Complexul are 5 restaurante care servesc preparate gourmet, mancăruri la grătar și mese in stil bistro. Restaurantele oferă o varietate de mancăruri precum mexican, italian și dominican, toate preparate cu ingrediente proaspete și autentice. Complexul are, de asemenea, 3 baruri de care oaspeții se pot bucura.

Sports Illustrated Resorts Marina and Villas Cap Cana - All-Inclusive & Villas Cap Cana oferă oaspeților diverse activități la care să participe, inclusiv pescuit, lecții de motocross, tururi cu bicicleta și golf. Luați un serviciu gratuit de transfer de 10 minute la plaja boem-șic Juanillo pentru o baie relaxantă in valurile moi ale Caraibelor și o masă pe malul mării pe nisipurile sale albe. In plus, Los Establos Equestrian City este disponibil la un cost suplimentar și oferă un traseu ecologic, demonstrații de sărituri cu obstacole, grajduri, servicii veterinare și un teren de polo.

Stațiunea se află, de asemenea, intr-o atracție populară, cum ar fi portul de agrement Cap Cana, și langă o lagună cu apă dulce. Cu facilitățile sale de lux și locația convenabilă, Sports Illustrated Resorts Marina and Villas Cap Cana - All-Inclusive & Villas Cap Cana este o alegere excelentă pentru călătorii care caută o experiență de vacanță relaxantă și relaxantă.

Harta