schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Renovat pe larg in 2017, acest hotel de 5 stele este o clădire istorică, cu design interior modern și Wi-Fi gratuit, la doar 100 de metri de gara principală din München. Facilitățile de spa de la Sofitel Munich includ masaje și o saună.

Sofitel München Bayerpost are o fațadă Wilhelmine și se află pe locul fostului Oficiu Poștal Regal din Bavaria. Toate camerele au aer condiționat și includ un pat king-size european, TV cu ecran plat și un aparat de cafea exclusivist Nespresso© și articole de toaletă Diptyque©.

Oaspeții se pot bucura de specialități franțuzești moderne la eleganta Délice La Brasserie, precum și de un bufet bogat de mic dejun, care include cele mai bune specialități franțuzești viennoiseries, slănină tiroleză proaspăt cioplită, carnați albi tipic bavarezi sau mancărurile tale preferate din ouă (la cerere) la restaurantul Schwarz & Weiz. . Isarbar de la Sofitel Bayerpost servește cocktailuri exotice și vinuri alese.

Sofitel este la 10 minute de mers pe jos de zona pietonală comercială/culturală/gastronomică Karlsplatz/Stachus și de Theresienwiese, locația Festivalului Berii Oktoberfest de la München. Piața Primăriei Marienplatz este la doar 20 de minute de mers pe jos sau la 2 stații de tren de Hauptbahnhof (Gara principală).

Există trenuri subterane directe către Centrul de Expoziții Neue Messe din München și S-Bahn (trenuri urbane) directe către Aeroportul München.

Harta