schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Complexul all-inclusive Sherwood Suites Resort, construit im anul 2019, este situat in Lara, in apropiere de Antalium Premium Mall, la o distanta de 14 km de plaja Lara Beach si de mall-ul Shemall Shopping Center. Situat la 11 km de aeroport, la 13 km de centrul orasului Antalya si la 700 m de propria plaja. Camerele hotelului sunt moderne si complet dotate cu facilitati precum: baie cu cada sau dus, foehn, aer conditionat, individual, televizor, telefon, mini-bar seif (gratuit). Facilitati hotel: restaurant principal, 2 restaurante a la carte , 3 baruri, 3 piscine exterioare, piscina interioara, 8 tobogane, cabinet medical, centru SРА, coafor, magazine, spalatorie, curatatorie chimica, internet WiFi (in lobby - gratuit).Alte facilitati si servicii : baie turceasca, sauna, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, mini-fotbal, tenis de masa, darts, bocce, animatie, discoteca. Pentru cei mici exista facilitati precum: 2 piscine, 2 tobogane, loc de joaca, mini-club (4–12 ani), servicii de babysitting (contra cost).
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

9 % Oferta Speciala
MIRACLE RESORT HOTEL

MIRACLE RESORT HOTEL

Lara , Antalya, Turcia

de la 286 /pers

SWANDOR HOTEL & RESORT TOPKAPI PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 434.5 /pers

IC HOTELS GREEN PALACE

Lara , Antalya, Turcia

de la 185 /pers