schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Sheratton Beach Villagio se găsește in Mombasa, la aproximativ 4 minute de mers pe jos de Plaja Bamburi și la 500 m de Plaja publică Kenyatta. Proprietatea oferă un bar și WiFi gratuit in intreaga proprietate, precum și parcare privată gratuită. Acest hotel de 3 stele oferă o bucătărie comună și room-service. Proprietatea are o recepție deschisă nonstop, un serviciu de concierge și servicii de depozitare a bagajelor.

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere care includ aer condiționat, un dulap pentru haine, un ibric electric, un frigider, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat și o baie proprie cu bideu. Baia proprie oferă un duș și papuci de casă. La Sheratton Beach Villagio, camerele sunt echipate cu lenjerie de pat și prosoape.

La proprietate puteți savura un mic dejun tip bufet, englezesc/irlandez complet sau halal. Sheratton Beach Villagio are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria africană, americană și chinezească. La cerere, sunt disponibile și preparate halal.

Acest hotel se află la 3,5 km de Haller Park și la 7 km de Nyali Golf Couse. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Moi, situat la 24 km de Sheratton Beach Villagio.

Harta