schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotelul este situat la 48 km de aeroport, la 52 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii. Facilitati hotel: Acest hotel de 5* pune la dispozitia clientiilor sai: 3 restaurante (2 a la carte, contra cost), 4 baruri, 3 piscine exterioare (2 cu incalzire pe timp de iarna), 1 tobogan, 9 sali de cnferinte, medic (la solicitare, contra cost), spalatorie (contra cost), curatatorie chimica (contra cost), coafor (contra cost), parcare (gratuit), internet cafe (contra cost), magazine, autobuz pana in oras (la cerere, contra cost). Facilitati copii: Cei mici vor avea la dispozitie servicii si facilitati precum: piscina (cu incalzire pe timp de iarna), 1 tobogan, loc de joaca, scaune in restaurant, miniclub (4-12 ani), patut (solicitare la receptie, gratuit). Facilitati camere: baie cu dus, foehn, mini-bar (contra cost), seif (in camera, receptie, gratuit) aer conditionat centralizat , televizor telefon, fierbator, balcon sau terasa, room service (contra cost).
Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Facilitati Camere

Camerele de la Sheraton Soma Bay Resort au aer condiționat și mobilier modern, din stejar. Sunt dotate cu TV prin satelit şi minibar. Majoritatea camerelor au vedere la munţii de la Marea Roşie.

Facilitati Hotel

Oaspeții pot lua masa în aer liber pe terasa restaurantului internațional, cu vedere la mare, sau pot încerca preparatele restaurantului italian, unde pot urmări bucătarii pregătind mâncăruri autentice italiene. Restaurantul Cooper Crescent serveşte preparate exotice şi prânzul în aer liber, sub adierea vântului răcoritor.
 
Oaspeții de la Sheraton se pot relaxa pe șezlonguri şi pot juca volei de plajă. De asemenea, aceştia se pot răsfăţa la Les Thermes Marina des Cascades, un centru de talasoterapie cu dotări complete. În apropiere pot fi practicate activităţi precum snorkelling şi scufundări.

Localizare

Acest hotel este situat pe o plajă din stațiunea Soma Bay, la 30 km de orașul Hurghada.Aeroportul Internațional Hurghada este la 20 km de Sheraton Soma Bay Resort.

Harta