schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Sheraton Miramar Resor t este situat in El Gouna, la nord de Hurghada, fiind un complex de lux construit pe 9 insule interconectate prin gradini si podete. Complexul se afla direct pe plaja cu nisip si pietris. Distanta pana in centrul orasului este de 1 km, iar hotelul ofera se rviciul de transfer turistilor doritori (contra cost). Aeroportul se afla la 40 km distanta, iar timpul necesar transferului este de aprox 50 60 min.

Website

http://www.marriott.com/hotels/travel/hrgsi sh eraton miramar resort el gouna/

Facilitati hotel

Hotelul a fost construit in anul 1997 si a beneficiat de renovare completa in 2008.
Resortul dispune de 3 restaurante 2 tip bufet si unul a la carte, cu bucatarie italiana si regionala. Este necesara imbracaminte adecvata.
Oaspetii se pot relaxa la cele 4 baruri, o cafenea si la cele 4 piscine (1 incalzita). Regim de masa: ultra all inclusive. Gama de restaurante, baruri si regim de masa poate varia in functie de sezon. Diversele sporturi, serile tematice, spectacolele, muzica live, precum si sala de fitness ofera varietate astfel ca turistii nu se pot plictisi in acest resort.


La plaja, scaunele si umbrelele sunt gratuite. Turistii in cautare de relaxare pot vizita zona de wellness/spa a hotelului dotata cu baie de aburi, sauna si alte servicii si tratamente contra cost, turistii activi se pot bucura de activitatile acvatice ofer ite la fata locului, de accesul la sala de fitness foarte bine echipata.

Familiile cu copii beneficiaza de divertisment organizat special pentru cei mici in cadrul miniclubului (5-12 ani).
Copiii au acces la 3 piscine de copii si la loc de joaca si au progr am special la minidisco.
Internetul pus la dispozitia turistilor este gratuit in zonele publice ale hotelului.

Descriere

Sheraton Miramar Resort este construit pe magnificul sit raspandit pe 9 insule al Marii Rosii, fiind inconjurat de lagune. Arhitectura inspirata de designul egiptean antic, pozitionarea pe malul marii si cele 339 camere cu terase sau balcoane spatioase, asigura o vacanta de neuitat. Oaspetii sunt invitati sa descopere nenumarate oportunitati de divertisment si sa exploreze situl spectaculos.

Harta