schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere:
Hotelul Semiramis Village Hotel este situat la cca. 1,1 km de plaja. Plajă amenajata cu șezlonguri și umbrele de soare contra cost.
In aproipierea hotelului la aproximativ 200 m exista un supermarket, la 300 m de hotel se gasesc baruri și restaurante. De la hotel se poate ajunge la următoarele atracții: Muzeul Lychnostatis (la aproximativ 500 m distanță) și Water Park Star Beach (la aproximativ 1,5 km distanță).
La aproximativ 150m fata de hotel există o stație de autobuz, o companie de inchirieri auto/moto. Pentru tratament medical in situații de urgență există un spital la aproximativ 35 km distanță. Aeroportul (HER) este de aprox. 27 km distanta. Un alt aeroport (CHQ) este situat la cca. 170 km distanta.

Facilități:
Complexul dispune de 189 de camere, distribuite pe o clădire principală și 2 clădiri alăturate, receptie (check-in de la 14:00, check-out pană la 12:00), un hol cu ​​bar, lift, aer condiționat, un seif (contra cost), o zonă de parcare gratuită și un ban facilitate de schimbare. Pentru mese, există un restaurant dotat cu aer condiționat și un snack bar. WiFi este disponibil gratuit. Serviciile de spălătorie și serviciile medicale (intre orele 11:30 - 12:00) sunt disponibile contra cost.
Piscina :
Veți găsi o piscină exterioara cu apă sărată cu o piscină separată pentru copii. Aici sunt disponibile gratuit șezlonguri și umbrele de soare.

Mese:
Mic dejun (de la 07:30 - 09:30) tip bufet. All inclusive: mic dejun, pranz și cină. Băuturi răcoritoare (11:00 - 23:00), cafea și ceai (11:00 - 23:00), prăjituri și produse de patiserie (17:00 - 18:00), gustări mici (14:00 - 17:00), bere (11:00 - 23:00), vin (11:00 - 23:00) și băuturi alcoolice naționale (11:00 - 23:00).

Sport și agrement:
 Tenis (contra cost), biliard (contra cost), darts (contra cost), tenis de masă (gratuit) și fitness. Aproximativ. La 1,1 km activitati nautice (furnizori locali). Un teren de golf este situat la cca. 7 km de hotel. Centru inchiriere de biciclete. Masaj disponibil contra cost. Divertisment pentru adulți: spectacole de seară. Pentru distracția tinerilor oaspeți există o zonă de joacă pentru copii, sala de jocuri.
 
Informații suplimentare:
Se pot aplica taxe suplimentare pentru anumite facilități sau activități. Unele servicii depind de condițiile climatice locale și de sezon. Limbi vorbite: engleza, germana, franceza si italiana. Modalitati de plata acceptate: Euro/MasterCard si Visa.

Standard family room:
Camera dotata cu un pat dublu, pat de o persoană sau pat twin, pat suplimentar, podea cu gresie, balcon sau terasă, internet (contra cost), seif (contra cost) și TV prin satelit, precum și aer condiționat.

Double standard room:
Cu pat dublu, pat de o persoană sau pat twin, pat suplimentar, podea cu gresie, balcon sau terasă, internet (contra cost), seif (contra cost) și TV prin satelit, precum și aer condiționat.

Single standard room:
Cu pat dublu, pat de o persoană sau pat twin, podea cu gresie, balcon sau terasă, internet (contra cost), seif (contra cost) și TV prin satelit, precum și aer condiționat reglabil individual.
 
*  Internet corner in zona recepției cu cost suplimentar.
* WI-FI este gratuit doar la receptie si zona Bar gratuit
* Există masaj wellness, jacuzzi cu cost suplimentar
 


 

Harta