schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere

Hotelul este situat pe o plaja superba si a fost modernizat in 2018.

Localizare

Acest hotel potrivit pentru familii este situat in imediata vecinatate a plajei cu nisip/pietris din Antalya si se afla la cca. 4 km de centrul orasului Antalya. Cel mai apropiat aeroport este Antalya (AYT), distanta este de aproximativ 20 km.

Website

http://www.sealifehotel.com/en

Facilitati hotel

Hotelul de pe plaja a fost modernizat in 2018. Exista 239 de camere de nefumatori din care sa alegeti. Personalul amabil de la receptie este bucuros sa va ajute cu orice intrebari. Sunt disponibile diverse facilitati si servicii - inchirieri auto, asistenta medicala, room service contra cost, un coafor, 5 sali de conferinte, un fax si un fotocopiator. WiFi este disponibil gratuit. Sunt disponibile si magazine. Zona poate fi explorata si cu bicicleta datorita serviciului de inchiriere de biciclete (contra cost).

Exista 3 piscine in aer liber si 2 piscine interioare. Exista, de asemenea, o zona de inot pentru copii cu 3 piscine speciale. In plus exista si un snack bar si un tobogan. Sezlongurile de sub umbrele de soare va invita sa va relaxati pe terasa la soare. Pasionatilor de sporturi nautice li se ofera aerobic in apa (gratuit). Statiunea ofera o multitudine de oportunitati de activitati sportive in zona interioara, precum un studio de fitness, tenis de masa, darts si aerobic precum si biliard (contra cost). Complexul are o zona de wellness cu spa, sauna si hamam, precum si un salon de infrumusetare si tratamente de masaj.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA

Antalya City , Antalya, Turcia

de la 193.5 /pers

RIXOS DOWNTOWN

Antalya City , Antalya, Turcia

de la 285.5 /pers